McLarenin F1-tallipäällikkö Martin Whitmarsh myöntää, että Sergio Perezin pestaaminen ensi kauden kuskiksi sisältää riskin.

Perez korvaa Lewis Hamiltonin, joka siirtyy Mercedekselle uusien haasteiden pariin.

– On esimerkkejä kuskeista, jotka osaavat elää paineiden kanssa, mutta on myös kuljettajia, jotka eivät kestä paineita. Siksi olisi typerää minulta istua tässä ja sanoa, etteikö nuoren kuljettajan palkaamisessa olisi riskielementtiä, Whitmarsh myöntää Autosportille.

Tallipomo näkee mahdollisuuden eikä mieti liikaa riskiä, joka voisi johtaa epäonnistumiseen. On kiistatonta, että meksikolaisessa on paljon potentiaalia.

– Mutta emme olisi tehneet sitä, ellei tässä olisi mahdollisuutta. Aika näyttää. Perez on 22-vuotias. Hän on samanikäinen nyt kuin Lewis oli aloittaessaan. Mielestäni Perezillä on paljon lahjakkuutta.