Marussian tallipäällikkö John Booth uskoo, että tallin menopeli on nyt nopeampi Caterham. Venäläisbrittiläisen tallin molemmat kuljettajat, Timo Glock ja Charles Pic, löivät Yhdysvaltain GP:n aika-ajoissa Vitali Petrovin ja Heikki Kovalaisen. Marussiat ottivat lähtöruudut 19 ja 20.

– Tämä päivä on merkittävä koko tallille, sillä se merkitsee kauden puolivälistä alkaneen aggressiivisen kehitysohjelmamme kulminaatiopistettä, Booth sanaili sarjan kotisivulla.

– Me olemme osoittaneet, että olemme nyt nopeampia kuin Caterham molempien kuljettajiemme saavutettua tavoite lyödä heidät aika-ajoissa.

Tallipäällikkö huomautti, että Sauberin Sergio Perezin osuma Piciin lauantain harjoituksissa rajoitti ranskalaisen ajoaikaa ja heikensi aika-ajosäätöjä. Vauhtia riitti silti.

– Hän teki fantastista työtä aika-ajoissa ja olen varma, että huominen kisa tarjoaa hänelle mahdollisuuden osoittaa entistä paremmin hänen kypsymässä oleva taitonsa.

– Timolla oli fantastinen päivä alusta alkaen. Hänellä sekä hänen insinööreillään oli erittäin hyödyllinen aamu, joka varmisti, että auto käytti parhaalla mahdollisella tavalla renkaitaan ja tarjosi hyvän asetelman kisaan.