BBC-kommentaattori ja ex-tallipomo Eddie Jordan, joka ensimmäisenä kertoi Lewis Hamiltonin siirtymisestä Mercedekselle, tietää nyt Heikki Kovalaisen haluavan hartaasti pois kilpailukyvyttömältä Caterhamilta.

– Tärkeintä on pysyä keskittyneenä ja käyttää parhaalla mahdollisella tavalla se mitä meillä on, Kovalainen sanoi BBC:lle Koreassa lauantaina.

– Ja sitten jossain vaiheessa… Minä vanhenen ja jos haluan olla menestyksekäs ja voittaa kisoja, minun on mietittävä vaihtoehtoja. Minusta talli tekee oikeita asioita mennäkseen eteenpäin. [Mutta] meidän pitäisi tehdä parempaa työtä kuin me teemme. Tällä hetkellä meillä ei ole sopimuksia kenenkään kanssa. Me puhumme.

Jordan sanoo suorasukaisesti, että 30-vuotias ei näyttänyt kommenttia antaessaan yhtään luottavaisemmalta kuin kuulosti.

– Minulle se oli ensimmäinen kerta kun näin Heikin kehonkielen kertomassa niin painokkaasti, että hän haluaa ulos sieltä. Hän haluaa eteenpäin ja parempaan talliin ennen kuin hänen uransa on ohi.