Fernando Alonso ei vaadi Kimi Räikköseltä anteeksipyyntöä kaksikon osumasta Suzukan startissa. Maailman mediat jakautuivat tällä viikolla kahtia syntipukin nimeämisessä, mutta luonnollisestikin Ferrarin näkemys asiasta oli se, että syy oli Räikkösen.

Nyt espanjalainen sanoo, että kyseessä oli kisatilanne ja olosuhteet olivat hankalat.

– Ei [tarvitse pyytää anteeksi], minusta lähtö Suzukassa oli erittäin tiukkaa meidän kaikkien välillämme. Se on ongelmana keskiryhmässä aloittaessa. Minulla oli Jenson (Button) oikealla, Kimi vasemmalla, eikä siinä voi vain kadota, Alonso sanoi torstaina FIA:n lehdistötilaisuudessa Koreassa.

– Tilanne oli onneton Kimin etusiiven ja minun takarenkaani osalta. Kumin puhkeamisen jälkeen en pystynyt enää käynnistämään autoa mutkassa, joten se oli sekoitus seikkoja, jotka eivät olleet meistä kiinni.