Mosley paljastaa: Natsiaiheinen seksiorgiaskandaali muodostui F1-kulukaton esteeksi

FIA:n entinen puheenjohtaja Max Mosley kertoo, että hänellä oli aiempina vuosina uskottava ja tehokas suunnitelma kulujen leikkaamisesta formula ykkösiin.

Mosley sanoo, että esteeksi muodostui hänen väitetty natsiaiheinen seksiorgiaskandaalinsa vuonna 2008, mistä hän haastoi oikeuteen brittiläisen News of the World -lehden kustantajan. Seuraavana vuonna hän jätti tehtävänsä moottoriurheiluliiton peräsimessä.

– [Se budjettikatto] olisi toiminut. Se olisi ollut täysin toteutuskelpoinen. Sen pysäytti se, että en voinut puskea sitä läpi, 72-vuotias sanoo Britannian mediassa ESPNF1:n mukaan.

– Minun olisi pitänyt pystyä sanomaan Ferrarille, että ”voitte ottaa osaa tai olla ottamatta, mutta nämä ovat säännöt”. En voinut sitä kuitenkaan tehdä, koska silloin kun minulla oli se ongelma sen lehden kanssa, kaksi tallia, jotka seisoivat takanani olivat Williams ja Ferrari.

– [Suunnitelma] tuli siis tavallaan vähän lykätyksi ja vuoteen 2009 mennessä jotkut rikkaammista talleista olivat nähneet, että jos on rikas ja muut seitsemästä yhdeksään tallia ovat köyhiä, sinulla on vähemmän kilpailua.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.