Korean GP on ollut F1-kalenterissa vasta vuodesta 2010 ja näin ollen uusi tuttavuus Kimi Räikköselle. Ensi viikonlopun koitos ei kuitenkaan jännitä Lotus-kuskia.

– En ole koskaan ollut Koreassa, mutta ei sillä ole mitään merkitystä minulle. Lapsuudestani lähtien olen aina oppinut uudet radat hyvin nopeasti, eikä se ole muuttunut miksikään, Räikkönen sanoo tallin kotisivulla.

Uusien ratojen oppimiseksi Räikkönen kertoo – tekninen jargon suotaneen – ”ajavansa niillä”.

– Ajan niillä. Tiedän, että jotkut kuljettajat tekevät paljon työtä simulaattoreissa oppiakseen uuden radan, mutta ne eivät ole minua varten. En ole ikinä pelannut Playstationia tai kuluttanut paljon aikaa simulaattorissa, eikä se näytä vaikuttaneen suorituksiini menneisyydessä.

– Meillä on kolme tuntia harjoituksia perjantaina ja yksi lisää ennen aika-ajoja lauantaina, joten kaikki kuljettajat tulevat oppimaan radan hyvin.