Tekniikkapomo Pat Fry sanoo Ferrarin kilpailukyvyn jääneen Japanin GP:ssä Fernando Alonson keskeytyksen varjoon. Kesätauon jälkeen erittäin vahvalta vaikuttanut McLaren ei ole enää kaukana edessä, Fry uskoo.

– Me olemme tällä hetkellä lähempänä McLarenia, mutta eroa Red Bulliin on yhä, joten meidän on jatkettava auton kehitystä.

– Jos katsotaan viimeaikaisia kisoja, me olemme tuoneet pieniä päivityksiä jokaiseen, vaikkakin teimme muutaman lievän virheen Singaporessa. Me kuitenkin selvitimme mistä ne aiheutuivat ja korjasimme ne ajoissa Japaniin, Fry sanoo tallin kotisivulla.

– Kun on jatkuva vietti suorituskykyyn, täytyy ottaa joitain riskejä, ja Koreassa tulee olemaan neljä pientä päivitystä, sekä merkittävämpiä sitä seuraavissa kisoissa.

Kuten tallipäällikkö Stefano Domenicali aiemmin, tekniikkapomo vaatii nyt tallia pysymään rauhallisena vastoinkäymisistä huolimatta.

– Viidessä viimeisessä kisassa ylipäätään meidän on pysyttävä rauhallisena ja huolehdittava, että kaikki tekemämme auttaa.

– Parempaa on tulossa, vaikkakin meillä on paljon kiinniotettavaa. Mutta me emme ikinä anna periksi ja tulemme yrittämään aina Brasiliaan (viimeiseen kisaan) asti.