Jackie Stewart ei pidä Sebastian Vetteliä vielä yhtenä formula ykkösten suurista nimistä. Kolminkertainen maailmanmestari sanoo, että noustakseen F1-legendaksi, Vettelin on näytettävä kykynsä haastavammissa olosuhteissa.

– Jos sinulla paras auto, on suhteellisen helppoa voittaa maailmanmestaruus, skotti heittää BBC Sportille.

– Osoittaakseen, että on todella yksi suurimmista, täytyy menestyä silloin kun käytössä ei ole parasta laitetta. Minulla on korkein kunnioitus Sebastiania kohtaan, mutta hän ei olisi voinut saavuttaa sitä kaikkea, minkä hän on saavuttanut ilman [suunnittelijanero] Adrian Newey -tekijää.

Ansainnut sen sitten tai ei, hallitseva mestari on nyt ilmeinen suosikki ykköseksi myös tällä kaudella, sillä pisteissä mitattuna ainoa realistiselta tuntuva haastaja on Fernando Alonso, jonka auton suorituskyky verrattuna Red Bulliin on vähintäänkin kyseenalainen.

– Olen iso Sebastian Vettel -fani. Hän dominoi Korean kisaa täysin ja ajoi todella kypsästi 25-vuotiaaksi. Se oli vaikuttavaa. Vettel on asettanut itsensä suosikiksi ja Alonson epäedulliseen asemaan.