Fernando Alonso menetti Korean GP:ssä MM-sarjan johdon kuuden pisteen marginaalilla Sebastian Vettelille.

Kolmanneksi ajanut Ferrari-kuljettaja näytti palkintokorokkeella jokseenkin myrkynnielleeltä, mutta Johnny Herbertin kysyessä, että uskooko espanjalainen auton kilpailukyvyn olevan paranemassa, espanjalainen yritti urheasti hymyillä.

– Ehdottomasti. Minusta meidän täytyy olla tyytyväisiä suoritukseemme tänään. Olimme [Felipe Massan kanssa] kolmas ja neljäs, aivan Red Bullien takana ja heidät on tällä hetkellä vaikea lyödä, joten päivä oli hyvä tiimille, Felipelle ja minulle.

– Ohitimme myös McLarenin valmistajien sarjassa, mitä me emme ehkä odottaneet kaksi tai kolme kisaa sitten, joten olemme ehdottomasti kulkemassa oikeaan suuntaan. Tarvitsemme vain viimeisen askeleen ollaksemme yhtä kilpailukykyisiä kuin Red Bull.

– Uskon, että meillä tulee olemaan kauniit neljä kisaa [kauden] loppuun.