Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier myöntää Daily Mail -lehden World of F1 -blogissa, että Kimi Räikkösen palkkaaminen oli uhkapeliä. Tallipäällikkö kumoaa samalla huhut edes mahdollisuudesta, että 32-vuotias siirtyisi muualle tämän kauden jälkeen.

– Hänellä on kahden vuoden sopimus kanssamme, joten sen pituinen se tarina, Boullier tokaisee.

Räikkösen menestyksen Boullier nimeää työympäristön ansioksi. Ranskalainen sanoo, että Jäämiestä ei voi pakottaa mihinkään.

– [Paluu] oli uhkapeli, koska kahden vuoden jälkeen mistään ei ole varmuutta, erityisesti jos katsoo kuljettajia, jotka ovat tehneet paluun eivätkä olleet menestyksekkäitä.

– Me olemme onnekkaita, että me ymmärsimme myös Kimiä: miksi hän olisi saattanut olla vaikea työkaveri ja miksi hän on saattanut käyttäytyä menneisyydessä tavalla tai toisella.

– Kimi on personallisuus, hänellä on oma luonteensa ja sitä täytyy kunnioittaa. Hän on sellainen kaveri, joka voi olla hyvin keskittynyt työhönsä. Hän on hyvin ammattimainen ja voi suoriutua paljosta. Täytyy vain huolehtia, että häiriötekijöitä ei ole liian monia hänen ympärillään, niin hän on iloinen ajaessaan kilpaa ja silloin hän tuottaa tulosta.