Mika Häkkinen on McLarenin kaikkien aikojen toiseksi suurin kuljettaja, talli kertoo kotisivullaan. Häkkisen taakse jäi muun muassa eräs suhteellisen tunnettu ranskalainen nimeltä Alain Prost sijalla kolme. Listauksen ykköstä ei ole vielä paljastettu, joskaan ei liene vaikea arvata kuka on kyseessä.

– Jos Ayrton Senna rakensi läheisen suhteen McLarenin kanssa, niin Mika Häkkinen ei ollut kaukana jäljessä, talli kirjoittaa.

Paitsi kahdesta maailmanmestaruudestaan, wokingilaiset muistavat Häkkisen sympaattisena ihmisenä.

– Hän selvisi vakavasta onnettomuudesta Australian GP:n harjoituksissa 1995. [Tallipäällikkö] Ron Dennis ja hänen vaimonsa Lisa istuivat päiväkausia Häkkisen sängyn vierellä palaten Englantiin takaisin vasta kun he olivat varmoja, että hän ei ole enää vaarassa.

– Kertoi paljon rakkaudesta ja korkeasta arvostuksesta, jota Mika nautti tallissa, että henkilöstö oli järkyttynyt kun Häkkinen päätti lopettaa formula ykköset kauden 2001 lopussa.

– He jäivät kaipaamaan hänen inhimillisyyttään ja maalaisjärkeään, sekä autossa että sen ulkopuolella. Ennen kaikkea hän oli yksi arvostetuin jäsen McLaren-perheessä.