Kimi Räikkönen kuuluu ennakkosuosikkien ryhmään tulevana viikonloppuna ajettavassa Singaporen GP:ssä. Rataa verrataan Valenciaan, missä myös ajetaan katuradalla. Kesäkuun lopussa ajetussa kisassa Räikkönen oli lähellä voittoa sijoittuen toiseksi.

– Tämä on kuitenkin aika erilainen rata kuin Valencia. Yritämme totta kai voittaa, mutta se ei tule olemaan helppoa. Jää nähtäväksi onko auto parempi kuin parissa aiemmassa kisassa, Räikkönen kertoi Formula1.com:lle.

– Viime vuonna tallilla taisi olla hankaluuksia täällä, mutta nyt tilanteemme on täysin erilainen. Tämän tyyppiset radat ovat sopineet meille.

Lotuksen vauhti viime kisoissa ei ole ollut aivan muiden kärkitallien tasoa. Räikkönen ei uskalla luvata mitään, mutta toivoo vauhdin olevan samalla tasolla muiden huippujen kanssa.

– Kaksi viime kisaa ovat olleet hankalia meille, mutta ne radat olivat täysin erityyppisiä kuin tämä. Huomenna näemme missä olemme.