Saksalainen aikakauslehti Der Spiegel uskoo, että Michael Schumacherin ura ei välttämättä ole vielä ohi. Mikä mielenkiintoisempaa, lehden mukaan yksi mahdollisuus on, että seitsenkertainen maailmanmestari ajaisi Kimi Räikkösen kanssa Lotuksella 2013 – ja siirtoa toivoo Bernie Ecclestone.

F1-legendan nykyisen työnantajan, Mercedes-tallin, organisaatioon Lewis Hamiltonin mukana tuleva, sekä McLaren-kuskin sopimusneuvotteluissa mukana ollut Niki Lauda kyseli Singaporessa Lotus-omistaja Gerard Lopezilta mahdollisuutta, että Schumi olisi ensi kaudella Kimin tallikaveri, lehti kertoo.

Lopez piti asiaa vitsinä, kunnes Ecclestone tuli keskusteluihin mukaan. Ecclestone haluaisi ehdottomasti pitää Schumin formula ykkösissä ja parivaljakko Kimi-Schumi olisi miehen makuun.

F1-miljardööri olisi jopa valmis epäsuorasti täyttämään Schumin toiveet: €7 miljoonaa palkkaa, eikä juurikaan PR-esiintymisiä. Lehti ei tarkenna mitä epäsuorasti tässä tarkoittaa.

Juttussa todetaan, että on kuitenkin epävarmaa, haluaisiko Schumi Räikkösen kanssa samaan talliin, sillä jälkimmäinen ei tunnetusti ole helpoin tallikaveri.

(Kuva: Getty Images / All Over Press)