Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier kutsuu viime viikonlopun starttikolaria Spassa painajaisenomaiseksi kokemukseksi. Pahaa unta se ei kuitenkaan ollut.

– Olo tuntuu melkein darraiselta. Heräät päänsäryssä, yrität muistaa mitä tapahtui päivää aiemmin ja sitten hiljalleen käsität, että kyse ei ollut painajaisesta. Romain (Grosjean) oli todellakin asetettu kilpailukieltoon, Boullier sanoo tallin kotisivulla.

– Sitä on vaikea uskoa. Mutta me emme voi tehdä sille mitään. Me hyväksyimme tuomareiden päätöksen, emme valittaneet siitä ja Romain on pyytänyt anteeksi kuljettajilta, jotka olivat osallisina onnettomuudessa. Meidän on nyt siirryttävä eteenpäin.

Hyvääkin viikonloppussa oli – toinen kuljettaja nousi jo jaetulle kärkisijalle tämän kauden podiumivisiiteissä.

– Tämä rangaistus on myös jättänyt varjoonsa Kimin (Räikkönen) kuudennen palkintokorokesijoituksen tällä kaudella. Hän on pisteen päässä kolmannesta sijasta sarjassa paluuvuotenaan ja se on vaikuttavaa.