Fernando Alonson eiliset ongelmat, jotka keskeyttivät ennenaikaisesti hänen molemmat perjantaisessionsa, ovat pieni huolenaihe Ferrarin tekniikkapomo Pat Frylle.

– Mekaanikoilla ei todellakaan ollut aikaa tylsistyä tänään (perjantai)! Meillä oli joitain luotettavuusongelmia Fernandon autossa, mikä tarkoitti sitä, että emme päässeet läpi suunniteltua ohjelmaa, Fry sanoo tallin kotisivulla.

– On hyvin epätavallista, että meillä on kolme ongelmaa kolmella eri osa-alueella – moottorissa, jarruissa ja vaihdelaatikossa – samana päivänä. Näin ollen meidän täytyy katsoa hyvin tarkkaan mitä tapahtui huolehtiaksemme siitä, että niin ei tapahdu uudestaan.

Launtain harjoitukset tulevat tarpeeseen paitsi siipien säätöjen osalta, myös renkaiden suhteen. Eilisen perusteella suuria eroja kumiseosten välillä ei löytynyt.

– Sen perusteella mitä olemme nähneet, on todella tiukkaa ja oikean downforce-tason löytäminen tulee olemaan avaintekijä aika-ajoissa ja kisassa.

– Mitä tulee renkaisiin, tämän päivän perusteella on vaikea sanoa kumpi toimii paremmin. Meillä on yhä tunti vapaita harjoituksia huomenna (lauantai) oppiaksemme enemmän.