Vitali Petrov myöntää, että neuvotteluita muiden tallien kanssa on, kuten hänen managerinsa Oksana Kosatshenko on kertonut. Caterham-kuski pyrkii parempaan talliin, mutta ei lupaa, että sellainen on välttämättä edessä heti ensi vuonna.

– Haluan aina voittaa, Petrov kommentoi aihetta F1News.ru -sivustolle.

– Minulla on nyt sopimus Caterhamin kanssa ja haluan pitää kiinni velvollisuuksistani. Jos voimme ansaita pisteitä, se on iso saavutus sekä minulle että tallille.

Ajoittain hieman varomattomistakin kommenteista tunnettu venäläinen ei lähde lupailemaan korkeamman profiilin työnantajaa.

– En halua sulkea heitä pois laskuista ja puhua siirrosta. Täytyy vain antaa sataprosenttinen panos, ja ihmiset näkevät sen kyllä ja arvioivat työtäni. Sen perusteella minut kutsutaan joko muualle tai vaihtoehtoisesti jatkan nykyistä työtäni.

– Nyt tilanne on se, että olen tyytyväinen siihen mitä teen sekä talliini.