Heikki Kovalaisen Caterham-tallikaveri Vitali Petrov silmäilee kolmea eri työnantajaa ensi kaudeksi – nykyisensä lisäksi, kertoo RIA Novosti nimeämättä kyseisiä talleja. Venäläisuutistoimiston haastattelema manageri Oksana Kosatshenko sanoo, että Viipurin raketti ei ole tyytyväinen autonsa suorituskykyyn.

– Ennen syksyä meidän täytyy tehdä päätöksiä. En halua olla samassa tilanteessa kuin viime vuonna, Kosatshenko kertoo viitaten talvikauden epäselvyyksiin Petrovin tallipaikasta.

Manageri näkee paikan paremmassa tallissa tärkeänä jo kaudelle 2014 suunnitellun, kaikkien aikojen ensimmäisen Venäjän osakilpailun vuoksi.

– Siitä syystä tarvitsemme kuljettajan, joka näkyy televisiossa, kerää pisteitä ja luo positiviisia elämyksiä. Sen vuoksi meidän mielestämme Vitalin täytyy ajaa tallissa, joka voi kerätä pisteitä, Kosatshenko perustelee.