Marussia-tallin tekninen konsultti Pat Symonds kertoo, että talli tulee ottamaan käyttöön mutkakiihdytyksissä nopeutta parantavan KERS-järjestelmän 2013. Vielä ennen tätä kautta talli kertoi kokevansa laitteesta saatavan hyödyn liian vähäiseksi suhteessa sen hintaan.

– Kyllä, tulemme käyttämään KERS-järjestelmää ensi vuonna. Me suunnittelemme ottavamme käyttöön Williamsin kehittämän järjestelmän, joka heillä oli Cosworth-moottorissaan viime vuonna ja nyt Renault-moottorilla varustetussa autossaan, Symonds sanoo tallin tiedotteessa.

– Meidän 2013 kauden yksikkömme tulee olemaan sen kehitysversio. Sen mekaniikka, tehokkuus ja paino ovat vakuuttaneet meidät. Williamsin kanssa on myös ilo työskennellä sekä teknisellä puolella että kaupallisesti.

Symonds myös lupasi, että talli ei tule vaihtamaan moottoritoimittajaansa, vaikka Cosworth ei enää olekaan sarjassa suuressa suosiossa.

– Me olemme tyytyväisiä työhön heidän kanssaan ja työskentelemme yhdessä parantaaksemme osa-alueita, joita sääntöjen puitteissa voimme. Me keskittymme kehittämään moottorin ajettavuutta ja parantamaan sen suorituskykyä auton osana.