Entinen F1-kuljettaja Patrick Tambay uskoo, että Lotuksella on erittäin hyvät mahdollisuudet napata jättipotti tulevissa Belgian ja Italian kisoissa.

Lotuksen talli ei ole vielä tällä kaudella saavuttanut osakilpailuvoittoa, mutta jo ensi viikonloppuna Spassa voi natsata.

– Kauden alussa viisi joukkuetta ovat voittaneet kisan. On täysin selvää, että Lotuksen täytyy liittyä voittajien joukkoon. Olemme nähneet jo seitsemän eri voittajaa tällä kaudella ja luulen, että tähän listaan voi päästä myös Romain Grosjean ja Kimi Räikkönen, Tambay sanoo RMC Sportille.

– Jos Lotuksella menee kaikki nappiin, voittaminen on mahdollista. Jos he eivät voita Spassa, Lotuksella on hyvät mahdollisuudet ykkössijaan Monzassa. Luvassa on kaksi erittäin mielenkiintoista kisaa Lotukselle.

Italian Monzan GP ajetaan heti seuraavana viikonloppuna Belgian jälkeen.