Mercedeksen moninkertainen maailmanmestari Michael Schumacher näkee, että kausi ei ole aivan mennyt penkin alle, vaikka tallin saavuttamilla pisteillä ei hätyytellä kärkisijoja.

MM-pisteiden valossa tilanne on aika surkea, mutta Schumi laittaa asiat perspektiiviin ja tarkastelee kokonaisuutta kauden puolivälissä.

– Jos tarkastellaan ainoastaan pistetaulukkoa, ei se kovin hyvältä näytä. Mutta jos katsotaan hieman syvemmälle ja tiettyjä tuloksia, niin kokonaiskuva on paljon parempi. Olemme ottaneet selkeän askeleen eteenpäin ja saavuttaneet jo muutamia huippuhetkiä, Schumi sanoo tallin tiedotteessa.

Ennen kesätaukoa piipahdetaan vielä Hungaroringilla Unkarissa.

– Odotan innolla tämän viikonlopun kilpailua, sillä nautin todellakin Unkarin GP:stä. Se on todella vaativa eikä siellä juurikaan ole mahdollisuuksia hengähtää. Katsotaanpa mitä voimme saavuttaa Unkarissa.