Lotus-kuski Kimi Räikkösestä liikkuu hurja huhu, jonka mukaan ”Jäämies” voisi olla tekemässä paluuta Ferrarille.

Verkkosivusto Grandprix.comin mukaan Räikkönen kuuluisi niihin kuskivaihtoehtoihin, joita Ferrari haarukoi pahasti flopanneen Felipe Massan tilalle. Ferrari ei ole käyttämässä Massan optiota, vaikka italialaisen Autosprintin mukaan Massan voisi pelastaa vielä hyvä loppukausi, kuten uutisoimme.

Räikkösen lisäksi potentiaalisia ensi kauden Ferrari-kuskeja voisivat olla esimerkiksi Adrian Sutil, joka vieraili äskettäin Ferrarin päämajassa Maranellossa (lue uutinen). Suomalainen Caterham-kuski Heikki Kovalainen katsoo myös uusia maisemia, sillä nykytallin kehitys on liian hidasta ja Heikki haluaa päästä kilpailemaan kärkisijoista.

Räikkönen ajoi vuonna 2007 Ferrarilla maailmanmestariksi, mutta joutui eroamaan tallista kauden 2009 jälkeen, koska espanjalaiskuski Fernando Alonso juonittiin suomalaisen tilalle. Kimi sai kymmenien miljoonien kipurahat ennenaikaisesta sopimuksen purusta. Tämän takia Räikkönen piti F1-sapattia, kunnes palasi formuloiden kuninkuusluokkaan täksi kaudeksi.