Caterhamin Heikki Kovalainen pääsi Unkarissa torstaina median pyöritettäväksi.

Kovalaisella kun ei ole olemassa varmuutta, jatkaako hän ensi kaudella Caterhamilla vai siirtyykö suomalainen kenties johonkin toiseen talliin. Vastaukset ovat ”heikkimäisen” ympäripyöreitä.

– Ehkä minun kannattaa jatkaa Caterhamilla, mutta en ole puhunut tallipomo Tony Fernandesin kanssa enkä tiedä Caterhamin suunnitelmista. Tällä hetkellä en ole huolissani tulevaisuudestani ja siksi keskityn enemmän nykyiseen tehtävääni, Kovalainen sanoo F1Newsin erikoishaastattelussa.

– Nyt täytyy edelleen tehostaa tiimityötä, täytyy päivittää autoa. Kaikki voimat täytyy keskittää siihen. Sen jälkeen meille tulee selväksi, mitä tehdä seuraavaksi. Joka tapauksessa olen omasta mielestäni ajanut hyvin sekä viime että tällä kaudella. Ihmiset ovat nähneet sen, joten ei minun tarvitse hätäillä tässä.

Varikkohuhuissa Kovalainen on yhdistetty Ferrarillle ja Sauberille, kuten uutisoimme.