Kimi Räikkönen nousi lopulta kolmanneksi Saksan GP:ssä Sebastian Vettelin hankittua laittomalla ohituksellaan Jenson Buttonista itselleen 20 sekunnin rangaistuksen, joka tiputti saksalaisen viidenneksi. Kolmas tai neljäs, parempaankin olisi ollut Räikkösellä mahdollisuus jos lauantai olisi sujunut paremmin.

– Me teimme tänään parhaamme siitä lähtöruudusta, jonka saimme. Startti oli ihan OK, mutta sitten Lewisilla (Hamilton) taisi olla jokin ongelma edessäni ja minun täytyi hidastaa välttääkseni osumasta hänen autonsa perään, Räikkönen sanoi kisan jälkeen sarjan kotisivulla.

– Tämän ansiosta Paul (di Resta) pääsi ohi DRS-alueella ja siitä eteenpäin meillä oli korkea rinne kiivettävänä päästäksemme takaisin hänen edelleen. Ehkä jos olisimme löytäneet hieman lisää vauhtia märällä eilen, me olisimme voineet aloittaa paremmasta ruudusta ja painostaa kärkeä, mutta kävi kuin kävi.

– Me totisesti toivoimme parempaa täällä, mutta auto toimi hyvin läpi kisan ja toimme joka tapauksessa kotiin kunnolla pisteitä tallille, joten positiivisia seikkoja on vietävänä seuraavaan kisaan.