Jo toisessa peräkkäisessä osakilpailussa Williamsin insinööripomo Mark Gillan on tuonut esiin pettymyksensä tallin tuloksiin.

– Meillä oli kohtuullinen vauhti korkean polttoainelastin pitkällä stintillä perjantaina ja Pastor (Maldonado) oli suhteellisen nopea lauantain aamusessiossa matalammallakin lastilla. Aika-ajoihin mentäessä olimme siis melko luottavaisia, Gillan sanoo.

– Molemmille kuljettajille kävi vahinko, joka vaurioitti heidän vaihdelaatikoitaan ja Pastorin vaihdelaatikko oli kisaa varten, joten hän otti viiden lähtöruudun rangaistuksen aika-ajoissa.

Mitä itse kisaan tulee, alkuasetelma oli kuljettajia vastaan. Bruno Sennan aloitti 16:nnesta ruudusta, kun taas Maldonadon takana oli ainoastaan kaksi autoa.

– Molemmat kuljettajat puskivat kovaa yhden stopin taktiikoillaan, mutta lopulta emme olleet yhtä kilpailukykyisiä kuin olemme olleet aiemmin. Se ei tehnyt nousemisesta paremmille sijoille pakan läpi aivan niin helppoa kuin olisimme toivoneet.

Gillan ei tällä kertaa syyttänyt kovin suorasanaisesti kuljettajiaan. Williams-pomo kuitenkin mainitsi, että jälleen kerran renkaiden hallinnassa saattoi olla parannettavaa.