Suomalaisen Kimi Räikkösen F1-talli on ollut tämän kauden positiivinen yllättäjä.

Lotus-pomo Gerard Lopez myhäilee tyytyväisyyttä Räikkösen ja Romain Grosjeanin suorituksiin, sillä tiimi on hyvässä vauhdissa valmistajien MM-sarjassa.

– Tällä hetkellä meillä on kaksi huippukuskia. Olemme erittäin hyvässä asemassa, koska meillä on kaksi kuljettajaa, jotka kykenevät poimimaan ison määrän pisteitä. Meidän realistinen tavoite on sijoittua neljän parhaan joukkoon, mutta jos meillä on mahdollisuus parempaan tulokseen, otamme sen, Lopez sanoo Motorsport-Totalille.

Lopez uskoo jopa osakilpailuvoittoon, mutta kaiken on onnistuttava.

– Kaiken on mentävä nappiin, jotta voit voittaa kisan, koska toiset tiimit haluavat myös voittaa.

Lotus on valmistajien MM-sarjassa kolmantena ja plakkarissa on 108 pistettä. Ferrari on 11 pistettä perässä, kun taas Red Bull on kerännyt 164 pinnaa. Lotuksen edellä huristelee McLaren (133 pistettä).