Kimi Räikkönen sanoo, että autossa oli aika-ajoissa tekninen ongelma. Vaikkakin voittaminen 12:nnesta lähtöruudusta on vaikeaa, odotukset ovat yhä korkealla.

– Meillä oli pieni ongelma hydrauliikan kanssa autossa ja se maksoi meille. Se on todellinen sääli, Räikkönen sanoi sarjan kotisivulla.

Jäämiehen mukaan aika-ajot ovat olleet kaiken kaikkiaankin este voitoille kaudella.

– Arvaukseni on, että meidän täytyy olla vahvempia aika-ajoissa, sillä se antaisi paremman mahdollisuuden taistella pisteistä. Minun suunnitelmani huomenna (sunnuntai) on taistella parempiin asemiin. Tähtäin tietenkin on aina voitossa, mutta joskus on parempi taistella hyvästä sijoituksesta ja hankkia paljon pisteitä. Jos voitto tulee, se tulee.

Romain Grosjean, joka aika-ajoissa on ollut välillä niskan päällä, saa Räikköseltä kehuja.

– Tiesin, että hän on nopea riippumatta siitä minkälainen hänen ensimmäinen kokemuksensa formula ykkösissä oli. Hän tekee hyvää työtä ja se on hyväksi tallille. En paljasta mitään salaisuuksia kun sanon, että sunnuntai on se päivä, jolloin hankitaan pisteitä. Minä olen aina keskittynyt olennaiseen.

Entä minkälaista sijoitusta Räikkönen toivoo kisasta?

– Usko tai älä, mutta minulla on hyvä fiilis sunnuntaista. Kärkiviisikkoon. Tai oikeastaan parempaa: sanotaan kärkikolmikkoon.