Valencian vahvan viikonlopun siivittämä Caterham-talli odottaa saman jatkuvan myös Silverstonessa. Heikki Kovalainen toivoo Q2-paikkaa toisena peräkkäisenä viikonloppuna.

– Maltan tuskin odottaa pääsemistä takaisin autoon ja näkemään mitä voimme tehdä tämän vuoden Britannian GP:ssä. Edellisessä kisassa Valenciassa me teimme selkeää edistystä, joka riitti saamaan autoni ansiokkaasti Q2:een ja nyt meillä on tulossa uusia päivityksiä Silverstoneen, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Tässä kisassa on tärkeää, että pidämme yllä aika-ajovauhtimme ja luotettavuuden sunnuntaihin. Haasteet kuten KERS-ongelma, joka minulla oli Valenciassa, vaikuttavat kaikkeen siihen kovaan työhön, jota tiimi tekee tehtaalla ja tuulitunnelissa päästäkseen siihen asemaan, missä me haluamme olla.

– Jos pystymme siihen, luulisin, että voimme saada toisen erittäin hyvän viikonlopun ja odotan innolla, että pääsen antamaan faneillemme jotain hurrattavaa.