Lotuksen GP3-kuljettaja Conor Daly on erilainen amerikkalaisnuori. Maassa, jossa NASCAR nähdään moottoriurheilun jännittävimpänä kategoriana, 20-vuotias on aina tähdännyt formula ykkösiin. Force Indian autoa Daly pääsikin jo kokeilemaan suoratestissä Barcelonassa toukokuun puolivälissä.

– Se oli kaikkea sitä, mistä unelmoin penskana. Kaikki on erilaista: hevosvoimat, vaste kaasun painamiseen ja elektroniikka, jota siihen menee. Ratissa täytyy olla varmaankin 50 eri vipua, Daly kehui teksasilaiskaupunki Austinin paikalliselle American-Statesman -sanomalehdelle.

Myös ensimmäisen GP3-voittonsa Barcelonassa ottanut indianalainen sanoo, että itsevarmuus on nyt huipussaan.

– Se oli fantastinen voitto. Kyse on kaiken saamisesta kohdalle. Minulla on massiivinen määrä itseluottamusta. Tunnen autot ja tunnen kulttuurin.

– Barcelonan voiton jälkeen saatoin ehkä jo osoittaa hieman kykyjäni ihmisille F1-paddockilla, Daly uskoo.