Unkarilainen autoilusivusto automenedzser.hu väittää, että Valtteri Bottas on lähellä kisakuljettajan paikkaa Williams-tallissa. Sivusto kertoo asiaa tuntevan, mutta nimettömyyttä vaatineen lähteen paljastaneen Monacossa, että suomalaisella on vahvaa tukea tallissa.

Toto Wolff, joka on Williams-tallin osaomistaja ja jo lähes Williamsin tallipäällikkö, haluaa entistä enemmän tiputtaa Bottaksen jo syvempään veteen, lähde sanoi sivuston mukaan.

Lähteen kerrotaan sanoneen, että Bruno Sennan tuomat rahat tallille ovat ”noin 17-18 miljoonaa dollaria”, mutta Bottaksen sponsoritilanne on parantunut viimeisinä viikkoina kahden suomalaisyhtiön (Wihuri ja Kemppi) tehtyä sopimukset Williamsin kanssa. Lähteen mukaan neuvotteluita on meneillään myös mahdollisten uusien sponsoreiden kanssa.

Sekä Bottas että Wolff ovat itse kiistäneet, että Sennan asema tallissa olisi uhattuna lähitulevaisuudessa.