Heikki Kovalainen uskoo, että hän on nykyisin täysin eri kuljettaja kuin McLaren-vuosinaan. Caterham-kuski sanoo, että nyt hän saa joka prosentin irti autosta viikosta toiseen.

– Formula ykkösissä kuka vain pystyy saamaan autosta 95 prosenttia irti, sillä täällä on paljon hyviä ajajia, jotka ovat varsin nopeita ja hyviä. Mutta ollakseen muita parempi, täytyy saada viimeinenkin prosentti tai prosentin puolikas autosta irti, Kovalainen sanoi F1-toimittaja James Allenin podcast-lähetyksessä.

Kovalainen sanoi, että moottoriurheilijat siinä missä muutkin urheilijat voivat olla hyvässä tai huonossa kunnossa. Kauden 2009 lopussa Kovalainen sanoo menettäneensa oman kuntonsa.

– Se oli monen asian summa ja pystyin tuntemaan, että en saa itsestäni kaikkea irti. Mitä ikinä teinkin, jotain aina puuttui. Se sai minut miettimään tilannettani. Tein monenlaisia muutoksia valmistautumiseeni ja nyt uskon pystyväni ajamaan tasaisesti maksimitasolla viikonlopusta toiseen.