Kimi Räikkönen toivoo Monacosta jälleen hyvää aika-ajoa. Barcelonassa ohittaminen ei ole helppoa, mutta vaikeusaste saa täysin eri ulottuvuuden kapealla katuradalla.

– Meidän täytyy keskittyä aika-ajoihin. Se on vaikea paikka kisata, sillä rata on niin kapea ja ohittaminen melkein mahdotonta. Jäin Rubensin (Barrichello) taakse 2009 ja meillä oli silloin KERS, mutta en vain päässyt ohi, Räikkönen sanoo ESPNF1:n mukaan.

– Meidän täytyy katsoa kuinka renkaat toimivat ja onko mitään erityisiä hyviä strategioita, mutta tärkeintä on suorittaa aika-ajot hyvin. On vaikea sanoa kuinka hyvä auto on Monacossa, sillä sen ominaisuuksia ei voi simuloida, ei ainakaan yhdelläkään radalla, jossa olemme tähän mennessä olleet.

– Sen voimme sanoa, että E20 on ollut nopea kaikkialla tähän mennessä, joten toivotaan, että se on sitä myös Monacossa.

– Tähän mennessä talli on tehnyt hyvää työtä ja meillä on yhä työtä tehtävänä ja parannettavaa. On sujunut hyvin ja olen iloinen siitä. Me emme ole tietenkään täysin tyytyväisiä, koska emme ole voittaneet, mutta se on normaalia ja olen iloinen tallin puolesta.