Williams-talli kertoo nimenneensä Susie Wolffin kehityskuljettajakseen. Naispuolinen Wolff, joka on tallin omistajiin kuuluvan Toto Wolffin vaimo, on viimeisimpänä ajanut DTM-sarjaa.

– Susie on lahjakas, menestyksekäs ja erittäin ammattimainen kilpa-ajaja, joka kilpailee yhdessä maailman kovimmista sarjoista. Susie liittyy Williamsille kehityskuljettajana. Tässä roolissa hän tulee auttamaan meitä simulaattorin kehittämisessä ja muissa teknisissä haasteissamme. Susie tulee myös ajamaan joitakin aerotestejä FW34:llä sekä täyden ratatestin tulevina kuukausina, sanoo tallipäällikkö Sir Frank Williams tiedotteessa.

– Haluan kiittää Sir Frankia tämän mahdollisuuden tarjoamisesta. Formula 1 on kaikkein kovin haaste kenelle tahansa kilpa-ajajalle ja se antaa minulle mahdollisuuden sekä käyttää että parantaa taitojani, joita olen hankkinut DTM:ssä, Wolff kommentoi.