Vaikka Kimi Räikkönen omaan tapaansa sanoi olevansa jokseenkin tyytymätön aika-ajovauhtiinsa, Lotus-talli ei sitä ollut. Tallin ratatoimien johtaja Alan Permane piti Räikkösen suoritusta erinomaisena.

– Kimi on siellä, missä hänen autollaan tuleekin olla ja luulisin, että hän on suhteellisen tyytyväinen suoritukseensa. Hän teki erinomaista työtä läpi aika-ajojen ja kun miettii viikonlopun alkua, me voimme olla suhteellisen tyytyväisiä, Permane sanoi Autosportin mukaan.

Aivan vastaavia kehuja ei saanut tallikaveri Romain Grosjean.

– Romainin puhdas vauhti on hyvin samankaltaista kuin Kimin, mutta aika-ajot syövät renkaita, jos ei pääse vauhtiin saman tien. Kimi pääsi läpi kolmanteen jaksoon vain yhdellä sarjalla pehmeitä renkaita, kun taas Romain tarvitsi kolme, mikä tarkoitti sitä, että hänellä ei ollut tuoretta sarjaa viimeiseen osioon.

– Romainilla on nopeutta, meidän täytyy vain vapauttaa se nopeus kovilla renkailla aika-ajotilanteessa.