Martin Brundle sanoo, että Lotukselta voi odottaa paljon Kiinan osakilpailussa parin viikon päästä. Kaksi muuta vahvaa tallia ovat ex-kuskin mielestä ainakin Mercedes ja McLaren.

– Siellä on pitkä takasuora, minkä pitäisi olla hyväksi Mercedekselle. Siellä on myös kelissä vaihtelua, joten sitä on tulee jälleen olemaan vaikea ennustaa. McLaren kuitenkin vaikuttaa siltä tallilla, jolla on paras paketti viikonlopusta toiseen. He vaikuttavat parhaalta, Brundle sanoo Top Gearin kotisivulla.

– Lotusta ei voi ikinä aliarvioida. Kimi Räikkönen olisi voinut ja pitänyt olla paalulla Sepangissa, Brundle kuitenkin jatkoi.

– Kun puhuin Lotuksen jätkille, he sanoivat, että he vain pistivät auton radalle ja tekivät siihen hyvin vähän muutoksia. Se on yksi sellainen auto, joka on selvästi erittäin hyvän tahtoinen aerodynaamisesti ja balanssissa. Se tarkoittaa, että se tulee toimimaan hyvin kaikissa olosuhteissa ja kaikilla radoilla.