Fernando Alonso sanoo, että edellisen kisan voitto oli iloinen yllätys, mutta lopulta parempi auto olisi hyödyllisempi.

– Toisaalta tunne voitosta on hyvin onnellinen, mutta toisaalta taas 99% Ferrarin henkilökunnasta olisi ottanut neljännen tai viidennen sijan Malesiassa, jos saisivat sekunnin nopeamman auton vaihdossa. Se on tavoite, joka meidän on saavutettava pian, Alonso sanoi TotalRacelle.

Kaksinkertainen maailmanmestari sanoo Ferrarilla olevan päivityksiä Kiinan kisassa, kuten tekniikkapomo Pat Fry jo aiemmin viikolla kertoi. Espanjalainen ei usko näiden kuitenkaan vielä riittävän suuren muutokseen suorituskyvyssä.

– Emme ehkä vielä huomaa eroa kahdessa seuraavassa kisassa, mutta odotamme isompaa loikkaa Espanjan GP:ssä, eli kauden viidennessä osakilpailussa.

– Tällä hetkellä tiedämme, että viikonloppu tulee olemaan vaikea ja meidän täytyy maksimoida potentiaalimme tässä vaiheessa sarjaa.