Force India -kuljettajat Paul di Resta ja Nico Hülkenberg puolustavat HRT:n Narain Karthikeyania Sebastian Vettelin haukkuja vastaan. Hallitseva mestari kutsui intialaista kisan jälkeen epäsuorasti muun muassa idiootiksi sekä hämmentävästi kurkuksi kaksikon otettua kisan lopussa yhteen. Vettel menetti tilanteessa neljännen sijan ja jäi kisassa pisteittä.

– Minä kuulin tapahtumasta ja näin sen myös telkkarista. Sen perusteella mitä näin, se ei ollut Narainin vika. En siis oikein ymmärrä miksi Vettel sanoi kaikki ne asiat, Hülkenberg sanoi NDTV Sportsin mukaan.

– Luulisin, että Vettel oli vain vähän kiihtynyt sillä hetkellä. Hän ei saanut pisteitä, mikä oli turhauttavaa hänelle ja tallilleen. Loppujen lopuksi hän on vain ihminen ja joskus käyttäytyy tunteellisesti, Hülkenberg jatkoi.

Di Resta oli samoilla linjoilla.

– Vaikka en ole nähnyt tapausta, luulen, että Vettel päästi ne asiat suustaan hetken mielijohteesta. Ehkä hänen sanavalintansa olivat huonoja. Tunteet käyvät kuumana formula ykkösissä ja joskus tulee sanottua asioita, joita ei todella tarkoita.