Kiinnostus Kimi Räikkösen F1-paluuta kohtaan on kova ja suomalaisen uskotaan ottavan nopeasti oman paikkansa takaisin rata-autoilun kuningasluokan kärkikastissa.

Esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjosi lauantaiaamun aika-ajoihin maanantaina Räikköselle kerrointa 2,30 mikäli ”Jäämies” päihittää Michael Schumachrin. Torstai-iltana suomalaisen kerroin oli pudonnut lukemaan 1,72.

– Vedonlyöjillä oli vielä alkuviikosta kova luotto Kimi Räikkösen vauhtiin Australiassa. Esimerkiksi heads up -veto Räikkösen ja Michael Schumacherin välisestä aika-ajosijoituksesta keräsi niin paljon vetoja, että kertoimet kääntyivät päälaelleen Kimin eduksi, Unibet kertoo tiedotteessaan tilanteesta.

Perjantain harjoitukset muuttivat jälleen kertoimia

Perjantaista harjoitusten jälkeen peliyhtiö on kuitenkin reagoinut näkemäänsä ja luottaa jälleen Schumiin.

– Vanha kettu Schumacher on esiintynyt harjoituksissa erittäin vahvasti. Uskommekin Schumin parantavan asemiaan ja nousevan jopa viiden parhaan joukkoon niin aika-ajoissa kuin kisassa. Vielä alkuviikosta hän oli sijalla kahdeksan. Saksalaisen paalupaikkaan emme kuitenkaan usko, Unibetin maajohtaja Antti Tikka toteaa.

Suomalaiset luottavat kuitenkin yhä Räikköseen ja iskevät peliyhtiön mukaan roponsa edelleen maanmieheensä.

– Kimi on pudonnut ennakkokaavailuissamme alaspäin harjoituksissa ilmenneiden ongelmien vuoksi. Suomalaisilla on kuitenkin selvästi edelleen luottoa Räikkösen vauhtiin. Hän on kerännyt erittäin paljon vetoja koko viikon ajan.

– On jännittävää nähdä, miten Kimi onnistuu pitkän tauon jälkeen. Se on jo ainakin selvää, että ”Icemanin” comeback on lisännyt valtavasti F1:iin kohdistuvaa mielenkiintoa.