Lotuksen tekniikkapomo James Allison tietää millä tänä vuonna saadaan menestystä. Lotus on ollut alkukaudella hyvä, mutta suurten tallien hurjat kehitysresurssit ovat suuri uhka. Kehitystä tulee ja pitääkin tulla jo seuraavaan osakilpailuun.

– Me tulemme työskentelemään tauon aikana kaasu pohjassa ja meillä on useita päivityksiä tulossa Kiinaan saadaksemme lisää vauhtia puristettua irti autosta, Allison sanoo tallin kotisivun haastattelussa.

– Kun miettii miten tasainen sarja on, kehitysaskeleemme tuovat meille muutaman sijan sarjassa, jos kukaan muu ei tee samaa. Valitettavasti kaikki tietenkin uurastavat yhtä raivoisasti kuin mekin.

– Meidän täytyy vain toivoa, että kehityskulkumme on jyrkempi kuin kilpailijoiden, jotta voimme hivuttautua eteenpäin Kiinassa. Tänä vuonna, enemmän kuin koskaan, johdonmukaisesti etenevä kehitysohjelma on menestyksen avain.