Talvitestien erinomaiset tulokset ovat osoittaneet, että entinen formula ykkösten maailmanmestari Kimi Räikkönen kykenee heti paluuvuotenaan kamppailemaan kärkipään sijoista.

Mutta riittääkö vauhti jo ensimmäisenä Lotus-vuotena edes yhteen osakilpailuvoittoon? Peliyhtiö Unibetin asiantuntijat ovat ainakin vahvasti sitä mieltä, ettei Räikkönen tule vuonna 2012 voittamaan yhtään F1-kisaa.

– Kilpailurutiinin puute sekä testeissä ilmenneet ongelmat auton kanssa estävät kuitenkin Räikkösen nousun osakilpailuvoittajaksi tällä kaudella, peliyhtiön perustelee tiedotteessaan.

Unibetin epäuskosta avautuu kaikille Kimiin luottaville oiva tilaisuus lyödä tulevalla formulakaudella rahoiksi. Peliyhtiö tarjoaa nimittäin Räikkösen puolesta veikkaaville rahat viisinkertaisena takaisin, mikäli Lotuksen suomalaiskuski nähdään vuonna 2012 edes kerran F1-osakilpailun voittajana.

Formula ykkösten kausi 2012 starttaa jo tulevana viikonloppuna.