Kimi Räikkönen myöntää, että ennen kauden alkua, vastoin silloisia puheitaan, hänellä oli epäilyksiä paluunsa onnistumisesta. Kaksi vuotta poissa kuninkuusluokasta on pitkä aika.

– Rehellisesti sanottuna en tiennyt oikeastaan mitä odottaa ensimmäiseltä kisalta kahden vuoden tauon jälkeen. Me saimme hyvän tuntuman autosta ensimmäisestä Jerezin testipäivästä alkaen, mutta koskaan ei voi tietää varmasti kuinka kilpailukykyinen uusi laite on verrattuna muihin autoihin, Räikkönen kirjoittaa kotisivullaan.

– Nyt me tiedämme jo jotakin. Minulla oli aina sellainen olo, että pystyisin palaamaan formula ykkösiin, mutta voin nyt tunnustaa, että sain hyviä vastauksia omiin pieniin epäilyksiini siitä, että kuinka nopeasti voi tottua rytmiin kohtuullisen pitkän poissaolon jälkeen, Räikkönen myöntää.

– Nopeutta minulla yhä on. Se on kunnossa. Auto on hyvä, joten sekin on kunnossa. Jotkut asiat tarvitsivat parantamista, erityisesti aika-ajorutiineissa. Tiesin jo ennen Melbourneen menoa, että tulee viemään aikaa saada kaikki kuntoon parhaalla mahdollisella tavalla, kun ottaa huomioon, että muutoksia on tullut taktisiin ja mekaanisiin osa-alueisiin aika-ajoissa.

Malesiasta Räikkönen hakee menestystä.

– Tallina me tiedämme, että meillä on vahva ja johdonmukaisesti toimiva auto. On mukavaa kilpailla taas tällä viikolla.