Williamsille alkavaksi kaudeksi pitkän Ferrari-uran jälkeen siirtynyt Felipe Massa on kehunut uutta talliaan maasta taivaaseen talven aikana.

Brasilian medialle tuoreessa haastattelussa puhunut 32-vuotias kuitenkin kertoo, että toistuvien vuolaiden kehujen vihjauksena ei ole, että Scuderia olisi jättänyt hänet paitsioon – päin vastoin.

– Williams kuuntelee minua, mutta se ei tarkoita, että Ferrari ei kuunnellut, Massa sanoi paikallisen TotalRace-sivuston mukaan.

– He kuuntelivat minua todella hyvin. Viime vuonna työskentelin auton kehittämiseksi simulaattorissa lähes yksin, sillä [Fernando] Alonso ei simulaattorissa käynyt, GP-voittaja paljasti.

Erityisen palkitsevaa kehitystyö ei kuitenkaan aina ollut, Massa myöntää, sillä tallilla on ollut viime vuosina jatkuvia ongelmia tuulitunnelin ja ratadatan korrelaatiossa.

– Me näimme usein, että tuulitunneli ei toiminut niin kuin sen kuului. Meillä oli uusia osia useimmissa kisoissa, mutta ne eivät toimineet autossa. Kehityksemme vuonna 2013 ei siis ollut erityisen hyvää.