Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier oli hyvillään kauden ensimmäisten kahden harjoitussession sujumisesta tallille Melbournessa.

Ainakin kuivalla E21 suoriutui hyvin niin Kimi Räikkösen kuin Romain Grosjeaninkin ohjastamana, mutta Boullier varoittaa vielä mahdollisesta olosuhteiden muuttumisesta perjantain jälkeen.

– Olen tyytyväinen. Mitään ongelmia ei ollut, me pääsimme läpi kaikki haluamamme testit ja asiat, joita halusimme ymmärtää paremmin, ranskalainen sanoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Täytyy sanoa, että auton suorituskyky ei ole hullumpi, joten olen iloinen siitä, missä olemme nyt. Tietenkin on yhä paljon opittavaa renkaista ja jäljellä olevalle osalle viikonloppua märkä sääennuste on yksi haaste.

Suuria talleja pienempi vuosibudjetti on ollut haaste ainakin aiempina vuosina Lotukselle. Boullier sanoi nyt, että mikäli talli joutuu kehitystaisteluun kauden aikana, rahoituspuoli on kunnossa.

– Ehdottomasti. Meillä on tarvittava budjetti. Me olemme ennakoineet resurssien jakamisen 2013 kauden auton ja 2014 kauden haasteen välillä, joten kaikki on kunnossa.