Imolan GP:n viimeiset harjoitukset jouduttiin pysäyttämään ison kolarin seurauksena.

Aston Martinin Fernando Alonso menetti autonsa hallinnan radan viimeisessä mutkassa ja ajautui rajusti seinään. Espanjalaiskuskin auton takaosa meni säpäleiksi, eikä rengasvallikaan säilynyt vahingoitta. Alonso nousi onneksi omin avuin autosta.

Alonson viikonloppu on ollut harjoituksissa vaikea. Brittitalli on tuonut suuren päivityspaketin Imolan radalle, mutta vauhti on loistanut poissaolollaan. Auto on ollut vaikea hallittava, mikä kulminoitui Alonson ajovirheeseen.

Nyt Aston Martinin mekaanikoilla on kova kiire saada Alonson auto kuntoon iltapäivän aika-ajoa varten. Osumat auton takapäähän voivat vahingoittaa vaihdelaatikkoa sekä moottoria, joten pahimmassa tapauksessa Alonsoa odottaa myös moottorikomponenttien vaihto.

Alonso solmi jatkosopimuksen Aston Martinin kanssa kauden alussa. Espanjalaiskuski on kerännyt kauden kuudessa ensimmäisessä kilpailussa 33 pistettä.

LUE MYÖS: