F1-sarjan legendaarisimpiin talleihin kuuluva Williams on kääntymässä Valtteri Bottaksen puoleen terassikauden sopimusneuvotteluissa.

Suomalaiskuljettaja etsii kuumeisesti ajopaikkaa ensi kaudelle. Suomalaisen monvuotinen sopimus Sauberin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä talli ole osoittanut kiinnostusta jatkaa Bottaksen kanssa kolmivuotista yhteistyötä.

Tämä on pakottanut Bottaksen etsimään jatkoa kuninkuusluokassa muualta. Sopimusneuvotteluita on käyty laajalla rintamalla, eniten kuitenkin Williamsin kanssa.

Sopimus brittitallin kanssa oli jo lähes varma, mutta Ferrari-tähti Carlos Sainzin palvelukset ovat laittaneet kuljettajamarkkinat sekaisin. Williams aloitti espanjalaisen kosiskelun, mutta Sainzin viivästely on jäädyttänyt välit talliin.

Williamsin tallipäällikkö James Vowles onkin itse kääntymässä suomalaiskuskin puoleen. Vowles on valmis tarjoamaan Bottakselle kaksivuotista sopimusta, joka kattaisi myös uusien moottorisääntöjen ensimmäisen kauden.

LUE MYÖS: