Valtteri Bottaksen uusi talli vaikuttaa selviävän jo tänä viikonloppuna.

Suomalainen on lähdössä Sauberilta kolmen kauden jälkeen. Bottaksen sopimus tallin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä jatkosopimusneuvotteluita Sauber-Audin kanssa ole edes aloitettu.

Jatkosopimuksia satelee kuninkuusluokassa, mutta Bottas ei ole vaikuttanut hermostuneelta, vaikkei varmaa pestiä ensi kaudelle olekkaan vielä löytynyt. Suomalaisen kommenttien mukaan ajopaikka saattaa varmistua jo tänä viikonloppuna.

– Odotan innolla ensi viikkoa. Yhden ison sopimuksen takaraja pitäisi olla viikonloppuna. Se tulee määrittelemään aika paljon asioita, Bottas kommentoi WTF1-sivuston mukaan.

Bottas viittaa kommentillaan Ferrari-kuljettaja Carlos Sainzin sopimuspäätökseen. Jokainen talli kosiskelee espanjalaiskuskin allekirjoitusta. Bottaksen neuvottelukumppani Williams on nimennyt Sainzin ykkösvaihtoehdokseen, mutta jos espanjalainen valitsee toisin, on Bottas todennäköisin vaihtoehto Alexander Albonin tallikaveriksi.

LUE MYÖS: