Racing Bulls -tallin kuljettaja Daniel Ricciardo ei olisi voinut parempaan paikkaan täräyttää huippuonnistumista Kanadan GP:n aika-ajoissa.

Kokenut aussi latasi kalustonsa viidenteen lähtöruutuun ja pääsi välittömästi kuittaamaan ex-mestari Jacques Villeneuven lauantaiset kommentit. Villeneuve kritisoi rajusti Ricciardoa ja ihmetteli muun muassa sitä, miksi aussikuski edelleen pyörii mukana F1-sarjassa.

– Miksi hän on edelleen tässä lajissa? Olemme saaneet kuulla samaa viimeiset viisi vuotta, että ”meidän täytyy vain tehdä parempi auto hänelle”. Ei, vaan jos homma ei suju, niin lähde kotiin, kommentoi Villeneuve Sky Sportsin suorassa lähetyksessä.

Ricciardo ei malttanut olla kuittaamatta takaisin lauantaisen Kanadan GP:n jälkeen. Kauden 1997 maailmanmestari on ennenkin laukonut runsaasti kommentteja, joilla ei ihan liikaa ole painoarvoa.

– Kuulin hänen puhuneen paskaa, mutta sitä hän aina tekee. Luulen, että hän on lyönyt päänsä johonkin liian monta kertaa, pamautti Ricciardo takaisin.

– En tiedä pelaako hän jääkiekkoa tai jotain, mutta en kuluta häneen sen enempää aikaa. Kaikki ihmiset voivat imeä siitä ja haluaisin sanoa enemmän, mutta jätämme hänet taakse, kommentoi konkari.

Paalupaikan jännittävän aika-ajon päätteeksi nappasi Mercedeksen George Russell ennen Red Bullin Max Verstappenia. Kärkikolmikkoon mahtui kolme eri tallia, kun Lando Norris nappasi McLarenillaan kolmannen sijan.

LUE LISÄÄ