Italialaislehti Gazzetta dello Sport uutisoi Mercedeksen valinneen Lewis Hamiltonin korvaajan ensi kaudeksi.

Julkaisun mukaan Ferrarilla erittäin vahvaa alkukautta ajava Carlos Sainz tulee täyttämään seitsenkertaisen maailmanmestarin jättämän tyhjiön. Espanjalaisen oma sopimus Ferrarin kanssa päättyy kuluvan kauden päätteeksi ja Sainzin tulevaisuudesta on riittänyt spekulaatioita.

Aiemmin Sainzia ollaan linkitetty vahvimmin Sauberille, joka muuttuu Audin tehdastiimiksi 2026. Italialaislehdellä olisi jopa kokeneen espanjalaisen sopimuksenkin pituus tiedossa ja kyseessä olisi kaksivuotinen pahvi.

F1-sarjan kuskiruletti pyörii kuumana ja ilmaan on heitelty kaikenlaisia spekulaatioita. Muun muassa Max Verstappeniakin ollaan viety Red Bullilta Mercedekselle jo pidemmän aikaa. Energiajuomatallin nykyinen iskukyky huomioiden kyseessä on kuitenkin erittäin villi skenaario.

Aston Martinin torstaisen kuskijulkistuksen jälkeen Mercedes-spekulaatioista tipahti yksi nimi pois, kun brittitalli vahvisti Fernando Alonson jatkavan heidän leivissään. Alonson maanmies Sainz lienee tällä hetkellä kuskimarkkinoiden kuumin nimi ja espanjalainen on kaasutellut kaikissa alkukauden kisoissaan palkintopallille, jonka lisäksi Sainz nappasi vielä voiton Australian GP:stä.

LUE LISÄÄ