Red Bull -tallipäällikkö Christian Hornerin ympärillä vellova ahdistelukohu maksoi tallille pitkän pennin.

Viime viikolla viralliseen tutkintaan päättynyt alaisen asiaton kohtelu näytti puhdistaneen Hornerin väärinteosta, mutta viime päivät ovat vieneet tapausta eriskummalliseen suuntaan.

Hornerin sekä naisalaisen väitetyt viestit vuotivat julkisuuteen Bahrainin kisaviikonloppuna, tuoden lisää kysymyksiä Red Bullin tallipomon ympärille. Torstaina raportoitiin, että Horneria ahdistelusta syyttänyt naistyöntekijä on hyllytetty tallin toimesta.

Televisiokanava RTL raportoi lauantaina, että Red Bull sekä Horner ovat joutuneet maksamaan suuren summan työntekijälle ahdistelukohun sovitteluksi. Horner itse olisi maksanut peräti 700 000 euroa, jotta asia olisi käsitelty. Red Bull -organisaatio korotti hinnan miljoonaan euroon.

Tallin mukaan tilanne on loppuun käsitelty, eikä Hornerille ole luvassa jatkotoimenpiteitä. Tallin neuvonantaja Helmut Markoa puolestaan epäillään organisaation tietosuojan rikkomisesta ja viestien laittomasta levittämisestä. Max Verstappen on osoittanut tukensa Markolle, uhaten lähteä Red Bullilta, jos itävaltalaiskonkari saa kenkää.

LUE MYÖS: