Kauden ensimmäiset moottoriosat vaihtuivat jo ensimmäisenä päivänä.

Torstain vapaiden harjoitusten jälkeen McLaren-talli huomasi ongelman tähtikuski Lando Norrisin kilpurin moottorissa häikkää. Talli ei halua ottaa riskejä, vaan joutui vaihtamaan miehen kilpuriin uusia osia vasta kahden ajetun session jälkeen.

Virallisen tiedotteen mukaan Norrisin autoon on vaihdettu uusi elektroniikkakontrolli sekä kineettisen energian varasto. Lähtöruuturangaistusta vaihdoista ei ole luvassa, sillä britti ei ole ylittänyt kauden osarajaa.

Norris ajoi 25 kierrosta torstain toisessa harjoituksessa, mutta vauhti uupui. 24-vuotias britti oli koko toisen harjoituksen viimeinen.

Aika-ajot ajetaan tänä viikonloppuna poikkeuksellisesti perjantaina. Sakhirin rata täyttyy autoista kello 18:00 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: