F1-konkari Daniel Ricciardo jäi jälleen aika-ajoissa tallikaveri Yuki Tsunodan taakse. Aussikuljettaja ei ole onnistunut peittoamaan japanilaista kertaakaan aika-ajoissa tällä kaudella. Ricciardo jäi toiseksi viimeiseen ruutuun samalla, kun tallikaveri paineli kärkikymmenikköön.

Ricciardo ei säästellyt sanojaan lauantain koitoksen jälkeen. Aussikuljettaja on hämillään, sillä hänen mielestään tulokset eivät heijasta sitä, mitä 34-vuotias tekee radalla. Ricciardo heittää syyt täysin tallin niskoille.

– Olen ajanut tarpeeksi aikakierroksia tietääkseni, että kaikki eivät nyt täsmää, Ricciardo aloitti aika-ajon jälkeen.

– Annoin kaikkeni viimeisellä kierroksella ja ajoin todella hyvin. Menetin niukasti aikaa mutkissa, mutta en paljoa. Päässäni tämä ei tunnu oikealta.

– Minulla on paljon ajatuksia asian suhteen, mutta en sano niitä nyt. Tiedän vain, että yleensä noin vahvat kierrokset täällä ovat nopeampia.

LUE MYÖS: